Maggi: Barangan Makanan Malaysia

Ringkasan Maggi

Ditubuhkan di Switzerland dan didirikan di Malaysia pasca kemandirian, Maggi terkenal untuk barangan makanan rakyat Malaysia, yang merangkumi mi cepat dan perasa. Hasil kami melibatkan logam Rare yang menguntungkan untuk Putra Manufacturer Awards pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia menyukai Maggi kerana produk makanannya yang halal untuk digunakan untuk menyediakan ayam masak kurma dengan cepat.

Perkara Maggi

Maggi terkenal dengan mi cepat dalam pelbagai rasa seperti kari dan unggas. Tetapi kami mempunyai barangan lain, termasuk sos, seperti cili dan sos tiram, yang digunakan sebagai bumbu atau bahkan ditambahkan ke dalam makanan penyediaan anda. Memasak makanan lebih mudah menggunakan perasa kami seperti ayam dan daging lembu. Untuk membuat makanan segera, anda boleh mempertimbangkan gabungan mi dan mi segera kami.

Resipi sedap untuk digunakan Dengan MAGGI

Kami pastinya mempunyai resipi ringkas dan lazat yang harus anda buat dengan pelbagai perkara dari Maggi. Kami sekarang mempunyai resipi unggas, termasuk sambal ayam dada kami yang dimasak dalam kicap Maggi atau mungkin rendang unggas yang enak yang dibuat dari Maggi CukupRasa. Resipi untuk pelbagai daging dibuat lebih enak dengan kiub kaldu daging sapi kami, termasuk hidangan untuk daging lembu dendeng dan mi goreng daging lembu.

Maggi MY

Makanan Perbaiki Pantas

Dengan CukupRasa kami, anda mungkin boleh membuat sepinggan nasi yang enak dan cepat dengan mudah, seperti menu goreng Cina kami. Selain itu, ada resipi berkualiti untuk ikan dan kerang; sebagai contoh, resipi udang kami diselitkan dengan rasa panas dan masam dari MAGGI Tomyum Mixture. Untuk menjadikan makanan sihat untuk rumah tangga anda, pastinya kami mempunyai resipi berkualiti sayur seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin.

Masakan di Seluruh Dunia

Masakan di seluruh dunia boleh disediakan di rumah dengan Maggi. Pertimbangkan resipi berkualiti kami untuk item makanan barat seperti produk mac dan tenusu atau meatloaf, atau juga jenis dari bahagian Timur seperti ayam kung pao dan daging goreng dengan ramuan kami. Buat unggas teriyaki cepat dengan formula pilihan China, atau gunakan sos kami dan sediakan kiub untuk membuat Nasi Arab dada ayam anda sendiri.

Jadilah Istimewa Dengan Maggi

Oleh kerana Maggi benar-benar pengeluar terkenal di seluruh dunia, produk kami bahkan menjadi sebahagian daripada resipi berkualiti liar. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang dihasilkan dari beras dan tenusu, juga boleh dibuat dengan mi dari Maggi 2-Moment Noodles. Selain itu, persediaan juga telah menggabungkan barang-barang Maggi untuk merawat resipi lazat mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Dapatkan Bantuan Dari Maggi

Dapatkan yang terbaik dari penyediaan makanan untuk masa yang disayangi dengan kualiti yang lebih baik menggunakan cadangan kami. Cari pasangan mi yang sangat baik, kaedah terbaik untuk menggoreng makanan laut yang serupa dengan tuan, atau bagaimana penyediaan makanan dengan betul mungkin bagus untuk kesihatan, masa, dan keadaan kewangan anda dengan kami. Anda juga boleh belajar mengatur dapur anda untuk memanfaatkan keseluruhan bilik di sana dengan MAGGI.

Maggi Sebagai Pilihan

Sekiranya anda ingin menjadikannya sangat mudah dan cepat, jadikan Maggi barang yang berkaitan dengan pilihan. Item Maggi dapat menjumlahkan banyak resipi makanan yang enak sehingga berjaya mengumpulkan makanan dengan makanan yang disediakan di kawasan dapur anda. Pemilihan resipi ayam masak kurma lazat kami juga dapat membantu anda mendapatkan cadangan untuk menghasilkan pilihan makanan yang mudah pada bila-bila masa anda tidak memahami apa yang hendak dimasak pada siang hari.